• شنبه ۲۱ مرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 965-3984-5
  • خبرنگار : 60
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

رئیس سازمان استاندارد استان هرمزگان:


پخت استاندارد نان در هرمزگان به‌طورجدی پیگیری می‌شود

رئیس سازمان استاندارد هرمزگان با بیان اینکه پخت استاندارد نان در استان هرمزگان به‌طورجدی پیگیری می‌شود، گفت: واحدهای نانوایی تازه تأسیس موظف به خرید دستگاه‌های جدید و دارای نشان استاندارد هستند.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، عیسی باقرزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستگاه‌های پخت نان مشمول استاندارد اجباری بوده و نانوایان ملزم به استفاده از دستگاه‌هایی با نشان استاندارد هستند .

وی با تأکید بر اینکه بر اساس اعلام شرکت غله استان، دستگاه‌های قدیمی در واحدهای نانوایی باید تبدیل به دستگاه‌های به‌روز و جدید شوند، افزود: همچنین واحدهای تازه تأسیس موظف به خرید دستگاه‌هایی با نشان استاندارد هستند .

باقرزاده با اشاره به اینکه ملاک عمل در واحدهای نانوایی استفاده از دستگاه‌های استاندارد است، تصریح کرد: کارشناسان سازمان استاندارد در واحدهای نانوایی تناسب آرد مورد استفاده با نوع پخت و استاندارد، ترازو به جهت معیار وزن چانه و استفاده از افزودنی‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: