• یکشنبه ۱۰ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 9610-5814-5
  • خبرنگار : 04
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

برداشت ۴۰۰ هزار تن سبزی و صیفی در هرمزگان

از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تاکنون حدود ۴۰۰ هزار تن محصول برداشت‌شده است.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تاکنون حدود ۲۵ درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت‌شده است.

رضا امیری زاده پیش‌بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.

وی تصریح کرد: سطح زیر کشت این محصولات در هرمزگان ۵۵ هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: بیش از ۱۵ نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید می‌شود که خیار، فلفل، گوجه، بادمجان، پیاز و هندوانه مهم‌ترین آن‌هاست.

امیری زاده خاطرنشان کرد: فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان آغاز می‌شود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان می‌رسد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: