• سه شنبه ۱۷ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9611-2684-5
  • خبرنگار : 04
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

آغاز برداشت پیاز خارج از فصل در هرمزگان/پیش‌بینی برداشت بیش از 270 هزار تن

برداشت پیاز خارج از فصل، از 9 هزار و 100 هکتار زمین‌های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از 270 هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است. 

سید حسن حسینی افزود: بهره گیری از نشاء سالم، تغذیه مناسب گیاه و مبارزه با آفات و بیماری‌ها علت افزایش تولید است.

وی با بیان اینکه برداشت پیاز تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد، تصریح کرد: محصول برداشت شده به استان‌های تهران، اصفهان، تبریز و مشهد فرستاده می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: 40 درصد محصول برداشت شده نیز به عراق و آسیای میانه صادر می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان است، اظهار کرد: هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور، کروم و ویتامین B ۶ در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.

وی خاطرنشان کرد: استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است.

به گزارش ایسنا، هرمزگان با تولید حدود یک میلیون و 400 هزار تن محصول سبزی و صیفی، جزء سه استان برتر کشور در تولید محصولات خارج از فصل است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: