• چهارشنبه ۷ آذر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 979-490-5
  • خبرنگار : 04
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

آغاز دوشاب گیری خرما در بشاگرد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد از آغاز دوشاب گیری خرما در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، اکبر سالاری با بیان اینکه دوشاب گیری خرما در این شهرستان آغاز شد، افزود: برای تهیه دوشاب از ارقام مضافتی، مرداسنگ و کریته استفاده می‌شود.

وی اظهار کرد: شیره خرما از محصولات با ارزش غذایی بالا و تقویت‌کننده سلول‌های عصبی است که نخل داران بشاگردی به روش سنتی تهیه می‌کنند و در بازار‌های محلی به فروش می‌رسانند.

سالاری تصریح کرد: برای تهیه دوشاب، خرما‌ها را پس از شستشو در طرف بزرگی ریخته و حدود ده تا پانزده دقیقه می‌جوشانند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد با اشاره به اینکه پس از صاف کردن خرما دوباره آن را روی آتش گذاشته تا غلیظ شود، اضافه کرد: دوشاب به‌دست‌آمده به‌صورت یک سنت قدیمی بین همسایه‌ها توزیع می‌شود.

وی در پایان گفت: مصرف شیره خرما همراه با یک لیوان شیر ولرم هنگام صرف صبحانه، موجب فعال شدن سلول‌های عصبی مغز می‌شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: