• چهارشنبه ۸ اسفند ماه، ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۳
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9712-1484-5
  • خبرنگار : 04
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

تولید سالانه بیش از یک‌میلیون و 600 هزار تن محصولات خارج از فصل در هرمزگان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هرمزگان با تولید سالانه بیش از یک‌میلیون و 600 هزار تن محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، سید رضا امیرزاد در این خصوص افزود: امسال بیش از 30 درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از بذر مناسب، بهره‌برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از 80 درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.

امیرزاد اضافه کرد: 29 محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت می‌شود که بادمجان، گوجه‌فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آن‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: محصولات برداشت‌شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس هم صادر می‌شود.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: