• چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 982-8114-5
  • خبرنگار : 60
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، محمد جانباز افزود: این طرح که از پانزدهم اردیبهشت در استان آغاز شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی گفت: در طرح تشدید نظارتی ۵۲ نفر کارشناس با ۲۶ تیم ثابت و سیار به‌صورت محسوس و نامحسوس با حضور در نقاط مختلف استان از مراکز عرضه مواد خام دامی سرکشی می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان افزود: ایجاد امنیت سلامت غذایی شهروندان مهم‌ترین هدف اجرای این طرح است.

محمد جانباز از مردم استان خواست تا گوشت‌های سفید و قرمز موردنیاز خود را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند و در موقع خرید به برچسب تاریخ روی گوشت توجه نمایند.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد خام دامی به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی هرمزگان گزارش نمایند.

پویا نیکپور، کارشناس دامپزشکی هرمزگان نیز در این خصوص گفت: گوشت‌های گرم مانند مرغ، بره و دام سبک ۳ روز و گوشت گوساله و شتر ۵ روز تاریخ انقضاء دارند و باید مردم در هنگام خرید به این نکات توجه کنند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: